Parfüm Pillanatok: Avon - Be Daring


 Képzelj el egy parfümöt, ami egy tökéletes nyári napra emlékeztet. Napfény, tenger, friss gyümölcsök, bódító virágok, sósan üde levegő és sok nevetés. 
Ez a parfüm ilyen. Egy igazi nyári illat a forró napokra. 
Kíváncsi lettél? Akkor olvasd el a teljes bejegyzést! 




 A parfüm csomagolása egyszerű, fiatalos és vidám. Nekem kifejezetten a lila szín miatt tetszett meg. Jópofa a belső csövön lévő "Avon" felirat is. 
A neve annyit tesz: Légy Merész. Valóban egy feltűnő, de egyáltalán nem tolakodó illatról van szó, ami elsősorban a 15-25 év közötti korosztályt célozza meg szerintem, de mégis azokat, akik nem a sablonosan édes parfümöket kedvelik, hanem valami egyedibb illatra vágynak. A "Be..." illatcsalád három illattal mutatkozott be májusban és az illatjegyek, név és küldő alapján én őt választottam ki tesztelésre. 

50ml parfümöt kapunk 2799Ft-ért. 

A Be Daring első szaglásra ismerős volt nekem és teljesen biztos voltam benne, hogy ezt az illatot én már használtam. Utánanéztem és mint kiderült, igazam volt, ugyanis ez a parfüm szinte tökéletes mása a Dolce&Gabbana "Light Blue" illatának, amit anyukám használt jópár éve. 

Az illatjegyek között szerepel a bergamott, magnólia és a pézsma. 

Első fújásra egy vizesen friss, kicsit fanyar, citrusos érzetet ad, ami lassacskán átvált egy édesebb kompozícióba, amiben már érződik a virágos illatjegy is. Ilyenkor már érezhetjük, hogy ott bujkál a pézsma is, de az csak jóval később mutatkozik meg teljes valójában, egy friss, könnyed változatban. Később egy citrusos kicsit fűszeres összkép teljesedik ki, ami szelíden burkol körül és csak néha mutatja meg magát egy-egy mozdulatnál. Számomra ez nagyon vonzó egy nyári parfümben, mert nem szeretem magam körül kánikula idején a több méterről érződő émelyítő parfüm felhőt, sem a sajátomat, sem másét.

Ahogy azt a bevezetőben is írtam, ez egy tökéletes nyári parfüm. Fiatalos és merész, friss és könnyed. Egy nyári nap illata, egy kis kánikularuha mellé. 

A tartósságát tekintve sajnos csalódnom kellett, mert alig 2-3 órán át érezhető a bőrön, de az üveg alakja és mérete miatt szerintem nem ütközik nehézségekbe, hogy magunkkal vigyük nap közben, mert akár egy kisebb táskában is elfér és a kupak nagyon jól záródik. 

A frissessége miatt inkább nappali illat, de egy esti randira is kellemes viselet lehet.


Összességében egy nagyon kellemes nyári parfüm, így ha valaki baráti áron szeretne egy friss és könnyed illatot, kifejezetten erre az évszakra, akkor tökéletes választás lehet. 


*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolt a véleményemet. 

Ti próbáltátok már ezt az Avon parfümöt? Van kedvenc nyári illatotok? :)

Megjegyzések

  1. Szia!
    Rám vár ez a parfüm, anya megvette magának néhány hete, de nem tetszett neki, és a Be Fun az enyém volt és nagyon szerettem, de ez jobban megtetszett így cseréltem anyával. A véleményed nagyon pozitív hatással volt rám a folyamatban, már alig várom, hogy kipróbálhassam magamon.:) (Szerintem holnap be is vetem, néhány órás vásárlást tervezek)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem Neked is bejött. :)

      Törlés
    2. Nagyon! Egész nyáron ezt használtam eddig és nekem is nagyon tetszett és a barátaimnak is tetszett! Örülök, hogy elolvastam a bejegyzést, jó, hogy meghozta hozzá a kedvem.:)

      Törlés
  2. Sziasztok hol tudok ilyen parfümöt rendelni ,vagy hasonló illatát?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)