L'Oréal Paris Paradise Extatic Vízálló Szempillaspirál Teszt/Vélemény


A L'Oréal Paradise Extatic (Amerikában Lash Paradise) nem lett a kedvenc szempillaspirálom, hiszen alig egy hónap alatt használhatatlanná vált. Mégis úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a vízálló változatnak is. Mivel épp nyaralás előtt szereztem be, így azonnal ki tudtam próbálni élesben is, így ebben a bejegyzésben most beszámolok Nektek a tapasztalataimról. 



A tubus megegyezik az eredeti változattal, csupán színében tér el. Igazán nyárias, vidám a türkiz és rose gold színek keveréke. Nagyon mutatósra sikerült, nekem sokkal jobban tetszik, mint ez eredeti csomagolás. Ez is egy kis karton dobozban érkezik, amiért plusz pont jár. 


A csomagolással tehát sikerült levenniük a lábamról. Az ára egyébként a Notino webshopban 3190 Forint, egy picivel drágább mint az eredeti. 


A kefe is megegyezik az eredeti spirál keféjével, viszont feltűnt, hogy a festék nem olyan folyós, mint a másik esetében kezdetekkor. Ez adott némi aggodalomra okot, hiszen ez eredeti Paradise Extatic nekem nagyjából három hét alatt beszáradt és használhatatlanná vált. 


Egy rétegben felkenve. 
A színe nem olyan intenzív fekete, mint az eredeti változatnak. A szempilláimról csupasz változatban az klasszikus Paradise Extatic tesztjében láthattok képet. Az az igazság, hogy azon kívül, hogy picit megemeli a pilláimat és beszínezi őket, különösebben nem csinál semmit. Ez eredeti változattal sokkal dúsabbnak és hosszabbnak tűntek, de a vízálló változat nem tudta ugyanazt a hatást produkálni sajnos.





A vízálló hatására viszont nem lehet panasz. Egész nap kitartott és nem kenődött el a sós tengervíztől sem. A lemosása viszont nem egyszerű, egy sima micellás víz kevés hozzá, mindenképpen valamilyen olajos lemosó vagy balzsam kell hozzá, máskülönben csak brutál dörzsöléssel és meglehetősen nagy szempillaveszteségek árán jön le.
Ha a vízálló hatást nézzük, eddig ez a legjobb drogériás vízálló spirál, amit próbáltam. Ha azt veszem figyelembe, hogy mit csinál a szempilláimmal, egy teljesen átlagos spirál, aminél sokkal olcsóbb márkák is csináltak már jobbat. Ennek ellenére mégis el fogom használni, hiszen tényleg nem kenődik el a víztől és melegtől.


Összegzés: Ha valakinek alapból szép hosszú és dús szempillái vannak, akkor kedvelni fogja. Nekem sajnos picik és ritkák, így nem tett velük csodát. A vízálló hatása tényleg szuper, egész nap kitartott a legnagyobb melegben, tengerparton is. Kíváncsi leszek, hogy mennyi ideig tudom majd használni, hiszen az eredeti változata botrányosan gyorsan beszáradt és ki kellett dobnom. Ha kibírja ezt a nyarat, akkor szerintem egy korrekt vízálló spirál. 

Értékelés: 5/4  

Valóban vízálló és nem kenődik el. Egy picit nehéz lemosni, de ez szinte minden vízálló spirálnál jellemző. Hatását tekintve egy teljesen átlagos spirál és inkább azoknak válhat be, akiknek alapból szép, hangsúlyos szempillái vannak. 

Próbáltátok már a Paradise Extatic vízálló vagy eredeti változatát? Melyik a kedvenc vízálló szempillaspirálotok? 
 

Megjegyzések

  1. Csalódás... Ennyi pénzért szerintem ez gyenge teljesítmény, tényleg csak a vízállósága a legnagyobb pozitívum.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)