2015. május 4., hétfő

COTW - Blushed Peach


COTWA hét színe rovatba ezúttal ezt a csodálatos pasztelles barack árnyalatot választottam, ami szerintem az egyik legtökéletesebb tavaszi-nyári szín. Elegánsabb, kevésbé harsány mint a korall, egyedibb minta  rózsaszín és izgalmasabb mint a sima barack árnyalat.
Nagyon jól illik a többi pasztellszínhez és a nude árnyalatokhoz. Jól mutat a fekete és a barna mellett. Ezüst és arany kiegészítőkkel is viselhető és a rózsaarany is csodásan illik hozzá. Szőke, vörös ás barna hajhoz is viselhető. A fehér bőrrel kifejezetten törékeny és elegáns hatást kelt, míg a kreol bőr mellett egzotikusan mutat. Sminkben leginkább az ajkakon, az orcákon és a körmökön tudjuk viselni.
Érdemes beszerezni egy ilyen szoknyát, ruhácskát, vagy basic felsőt a szezonra. Ha pedig valami különlegeset szeretnénk akkor válasszunk ilyen árnyalatú táskát vagy cipőt. Ezekkel a legegyszerűbb farmer-fehér póló szettjeinket is azonnal üdévé varázsolhatjuk.

Mit gondolt erről a színről? Viselitek ruhában vagy sminkben? :) 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem a csipkeruha, Az ecsetkészlet és az OPI lakk tetszik leginkább, de az a Chanel táska is csodás! :P

5 megjegyzés:

 1. Gyönyörűszép szín, bár ruhában ritkán viselem, nagyon tetszik!
  A kedvencem a csipkeruha, a sort és a paletta a képről :)

  VálaszTörlés
 2. Az a csipkeruha valami mesés!A többi dologról le is mondanék, hogy az enyém legyen :D

  VálaszTörlés
 3. Ez a szín is nagy <3 :D
  A Zoeva ecsetkészletet annyira szeretném, de az ára elég necces :D A nagy táska és a szoknyára esne most még a választásom, de tudnám még sorolni :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szuper ez a szín imádom <3 :) vadászok egy ideje ilyen színű ruhára, sminkben is szeretem használni. :)

  VálaszTörlés
 5. Tetszik ez a szín, de a körmeimen kívül valamiért sosrm hordtam.

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...