Summer Haul - H&M, Rosegal, Notino, DM, stb...


Ebben a bejegyzésben gyűjtöttem össze az utóbbi időben beszerzett ruhadarabokat és kozmetikumokat. Sok mindent ki tudtam pipálni a nyári kívánságlistámról, illetve a nyaralásra is vásároltam néhány dolgot. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vettem mostanában, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 


 Ruhákat ezúttal csak a H&M-ből vásároltam, mégpedig a webshopból rendeltem két alkalommal is mindkét alkalommal extra kedvezmény és ingyenes szállítás akció volt. Sajnos Győrbe az árukészlet fele nem érkezik meg, így jobb szeretem a webshopot.


Ennek a darabnak a mintájába szerettem bele. 
Egyébként is imádom a maxi szoknyákat, nyáron hétköznapokon legszívesebben ezeket hordom.  
2990 Forintba került, szerintem jó vétel volt.


Ez a csíkos rövidnaci csak 995 Forint volt. Strandra, otthonra szerintem tökéletes. 


Rendeltem belőle egy bordó változatot is, ez 1990 Forintba került. 


A nyári kívánságlistából ismerős lehet, ez a kék mintás rövidnaci. Nagyon kényelmes, lenge darab. Egy szandállal és egy blúzzal elegánsabban is lehet viselni. 


Ebbe a pálmamintás, nyitott vállú ruhába teljesen beleszerettem. Ez is csak 2990 Forint volt és nagyon kellemes, szellős anyaga van. 


A félvállas top szintén szerepelt a kívánságlistámon. 1290 Forintot szerintem megért. 


Basic felsőket minden évszakban veszek, hétköznapokon szinte csak ezeket hordom. 
Ez a szürke, csipkeszegély darab 1490 Forintba került. 


Szintén kívánságlistás volt egy fekete basic top is. 
645 Forintot fizettem ezért a darabért.  M és L méretből még van belőle, ha siettek le tudtok rá csapni.


Az egyik szülinapi ajándékom a nővéremtől ez a Puma sportfelső volt. Nagyon kényelmes, lenge darab, alig várom, hogy viselhessem futáshoz.


A nővérem meglepett még egy Karl Lagerfeld cicás sapival is. 


 Végezetül pedig két pár cicás zoknit is kaptam tőle. Hát nem cuki? 😁


Az utolsó H&M szerzeményem ez a bársony tengerészsapi, amit szintén leárazva sikerült megrendelni. 1990 Forintért szerintem jó vétel volt.


A nyári kívánságlistáról szintén kipipálhattam ezt a fonott háncs táskát.  
A mérete miatt épp ideális nyaralós darab, belefér egy fél léteres vizes palack, a pénztárcám, egy naptej, egy szemüvegtok, egy kisebb neszesszer és egy hordozható töltő. A lánc levehető, valamint a fülön lévő csíkos szalag is külön érkezik, ezért úgy tehetjük rá a táskára ahogy nekünk tetszik.


Szintén Rosegal szerzemény ez a kék rojtos fülbevaló, ami szerintem nagyon cuki. Az oldalon egyébként elképesztő választék van rojtos fülikből és a legtöbb 3$ alatt van, szóval érdemes körülnézni, mert a hazai üzletekben nagyon túl vannak árazva ezek a bizsuk.


Tegnap érkezett egy Notino csomagom is. Ezúttal elsősorban a nyaralásra rendeltem dolgokat, illetve a megszokott, jól bevált önbarnítómból is rendeltem, mivel eddig nem volt alkalmam napozni.


A csomaghoz járt ajándékba néhány Delia termékminta is. Még nem próbáltam semmit a márkától, így kíváncsi vagyok rájuk. 

A Makeup Revolution agyon hypolt Conceal&Define korrektorára már nagyon kíváncsi voltam és végre volt olyan árnyalat, amiről azt gondoltam, hogy passzolhat.Ez egyébként a C3 és tényleg sikerült eltalálnom a színválasztást. 

A Catrice Slim'matic szemöldökceruza nálam alap darab, nyaralni sem megyek nélküle, így ebből is rendeltem egy újat, talán kitart egy hétig. 

A L'Oréal Paradise Extatic spirálból az eredeti verzió nem lett a kedvencem, hogy miért, arról itt olvashattok, de gondoltam adok egy esélyt a vízálló változatnak is. Nos, egyelőre ő sem lopta be magát a szívembe, de még nem alkotok róla véleményt, csak a nyaralás végén.


Ha borotváról van szó, akkor nálam csak a Gillette Venus jöhet szóba, mindig ezt vásárolom. 
A St Moriz önbarnító habot már használtam korábban és nagyon bevált, így idén nyáron is ezt vettem meg. A felvitelt segítő kesztyűt is megrendeltem mellé, mert azt olvastam, hogy ezzel sokkal szebben lehet felkenni.


Önbarnítózás nincs radírozás nélkül, így kellett egy jó bőrradír is. A Farmona Tutti Frutti kivis cukros bőrradírra esett a választásom. Egy használat után nagyon tetszik, az illata kellemes és egyáltalán nem szárítja a bőröm. Biztosan ki fogok még próbálni más Farmona terméket is ezután. 

Az egyik kedvenc nyári illatom a Yankee Candle-től a Black Coconut, így egy illatviaszt rendeltem belőle.


A drogériából is beszereztem néhány dolgot, szintén elsősorban a nyaralásra készülve.


A Balea Aqua zselé nagy kedvencem lett, így újravásároltam. Viszonylag sokáig elég volt, mert az első tégelyt április elején vettem. Itt olvashattok róla tesztet. 

Az Ebelin vattakorongjából is vettem egy utazó méretet, mert így lehet a leghigiénikusabban szállítani. 
A Balea grapefruitos borotvahabját nagyon szeretem, így azt is beszereztem utazóméretben. A kétfázisú sminklemosót a kis mérete miatt kedvelem utazásra, míg egy mini Gliss Kur hajpakolás is a kosaramban landolt, mert a tengervíz és a napfény károsítja a hajat és a sima balzsam mellé szeretek magammal vinni egy kis extra ápolást is.


A Balea hab tusfürdők közül ezúttal a narancsos-vaníliásat próbáltam ki és ez is nagyon bejött. Aki szereti az édes cukorkaillatokat, annak érdemes egy próbát tenni vele.




A Garnier micellás víz is alap darab nálam, így ebből is beszereztem egy mini verziót, ami ugyan árban nem éri meg de a mérete miatt helyet spórolok vele. 

A kedvenc Balea tusfürdőm nélkül nincs nyár és a nyaralásra is ezt viszem magammal, mert a napozás és strandolás után nagyon jól esik a bőrömnek. 


Ezek voltak tehát az utóbbi időszak zsákmányai. Remélem, hogy hasznosnak és szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést. 😊

Ti mit vásároltatok mostanában? 




Megjegyzések